گزارش کارآموزی در کارخانه چینی ایران (کاشی ایرانا)

مطالب دیگر:
📝دانلود تحقیق درباره فرسایش خاک 📝دانلود تحقیق درباره فرهنگ بازاريابي📝دانلود تحقیق درباره فعاليت پلاسمين و بستن يا دلمه شدن شير 📝دانلود تحقیق درباره فوايد و مضرات انواع روغن و كره📝دانلود تحقیق درباره فيبر نوري 📝دانلود تحقیق درباره فنون ديگري براي جمع آوري محصول Partial📝دانلود تحقیق درباره فيزيولوژي گياهان زراعي 📝دانلود تحقیق درباره فيبر mdf📝دانلود فرمت خام BP📝پاورپوینت عسل 📝دانلود تحقیق درباره کاربرد انواع ترکيبات اروماتيک در صنايع غذايي 📝دانلود تحقیق درباره پرورش قارچ خوراکی📝دانلود تحقیق درباره کاربرد اصول يادگيري تجربي در آموزش پرورش کرم ابريشم به زبان روستايي📝دانلود تحقیق درباره قوانین کار📝دانلود تحقیق درباره کاربرد اولترا سونيک در صنايع غذايي و بسته بندي در صنايع غذايي 📝دانلود تحقیق درباره کاربرد گیاهان قندی در زراعت 📝دانلود تحقیق درباره کاربردهاي اخلاق در فناوري اطلاعات 📝دانلود تحقیق درباره راهكارهاي توسعه نيروي انساني نخبه و پيشگيري از فرار مغزها 📝دانلود تحقیق درباره تلخیص طرح توسعه وعمران (جامع)قوچان 📝دانلود تحقیق درباره کمباین ها 📝دانلود تحقیق درباره کنترل غیر شیمیایی علفهای هرز در سیستمهای کشاورزی طبیعی📝دانلود تحقیق درباره کنسرو سازی 📝دانلود تحقیق درباره کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی 📝دانلود تحقیق درباره کنه گاوی📝دانلود تحقیق درباره کلروز (زردی ) در افراهای رشد کرده در مزرعه
گزارش کارآموزی در کارخانه چینی ایران (کاشی ایرانا)|35009548|gfy
این مطلب در مورد فایل دانلودی با موضوع گزارش کارآموزی در کارخانه چینی ایران (کاشی ایرانا) می باشد.

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه چینی ایران (کاشی ایرانا)،در قالب word و در 68 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
کارخانه چینی ایران ( کاشی ایرانا ) ۱ـ انتخاب مواد اولیه ، تغلیظ و تخلیص آن. ۲ـ آماده سازی مواد اولیه (خرد کردن، دانه بندی، مخلوط کردن) ۳ـ شکل دادن : ۴ـ‌ خشک کردن : ۵ـ ‌پخت : الف ) زینتر در حالت جامد : ب) زینتر در حضور فاز مایع: خط تولید کاشی : ۱- دو پخت : ۲- تک پخت : کوره ی پخت بیسکویت : مواد اولیه. ایلیت.. ـ تغییرات ابعادی : بنتونیت و مونت موری لونیت.. تالک.. کربنات‌ها ویژگی های قطعات خشک شده ماجولیکا مشخصات بدنه پخته شده. ارتن ور. ۴ـ منوپروزا (تک پخت سریع) سنگ شکن‌ها ب: سنگ شکن ژیراتوری Gyratory Crusher. ج: بال میل یا آسیاب گلوله ای.. ۴ـ دانسیته گلوله مصرفی. ۵ـ مقدار شارژ گلوله‌ها در بال میل. بال میل‌های لعاب.. تهیه دوغاب.. اسپری درایر. عمل تبخیر در اسپری درایر پرس مزایای پرس انواع پرس‌ها خشک کن‌ها ۱- آب جذبی : پخت بیسکویت.. اتمسفر. لعاب زنی. الف) روش بل : ب) روش تیغه ای : ج) روش دیسکی : پخت لعاب.. آب هیگروسکوپی (متبلور) کنترل کیفیتست اتوکلا
۵- اندازه ی اضلاع